STUDIO FJ08

Geef je zintuigen de ruimte die ze verdienen

Een goed ontwerp heeft weinig woorden nodig. Vorm en functie spreken voor zich, materialen vertellen het verhaal. Het team van Studio FJ08 ontwerpt en maakt karakteristieke interieur- en exterieurs met ruimte voor de signatuur en de eigenheid van de gebruikers. Studio FJ08 werkt voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers.


We gebruiken eerlijke materialen die zich graag laten vormen door vakkundige handen en traditionele bewerkingstechnieken. Onze studio ademt hout. Eiken en noten, het serieuze werk. We omarmen de allure van het pure leven: authentiek, tijdloos, zonder franje. Daar hou je het ’t langst mee vol, vinden wij.


Doordachte inrichting, stijlvolle aankleding, eigenzinnige accessoires... We zijn vastbesloten over hoe een interieur of exterieur volledig tot z’n recht komt. Dat betekent: 100% maatwerk, waarbij concessies een hoge uitzondering vormen. Ach, dat herken je vast. Kijk, ervaar, ruik en voel... je thuis.


Over Bobby van Eijl
 

MATERIALEN, TEXTUREN, KLEUREN... ZE VERTELLEN EEN VERHAAL WAT ZICH NIET IN WOORDEN LAAT VANGEN.
DAAROM VANGEN WIJ HET IN EEN SPREKEND ONTWERP.

BOBBY VAN EIJL

Bobby is opgeleid als meubelmaker. Een vakman, uit het juiste hout gesneden. Bobby gebruikt al zijn zintuigen als hij creëert; of hij nu een robuuste eettafel ontwerpt of een compleet interieur ontwikkelt met een overgangen naar aangrenzende buitenruimte.


Bobby voelt, ziet, ruikt, droomt en denkt in eerlijke materialen. Een man van weinig woorden en elk woord is to the point. Net als zijn creaties voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland; hierin ontbreekt niets en is niets teveel. Ik vind elke dag weer inspirerend om met Bobby samen te kunnen werken.